A technológiáról

Az illatanyagot a készülék alacsony nyomással préseli át egy speciális porlasztórendszeren, melynek hatására érik el a részecskék a megközelítőleg 1 mikron méretet. Mivel az illatanyagot a készülék nem melegíti, így annak kémiai összetétele változatlan marad. Az illatrészecskék a környezetre és az egészségre ártalmas hajtógázok és melléktermékek nélkül kerülnek a levegőbe. Illataink megfelelnek a Nemzetközi Illatanyag Szövetség (International Fragrance Association) ajánlásának valamint rendelkeznek megfelelőségi tanúsítvánnyal és biztonsági adatlappal. Az illatok hypoallergének és nem tartalmaznak olyan anyagokat, melyek belégzése káros az egészségre.

Illatosító berendezések

Az illatosító berendezések meghatározott mértékben és periódusonként száraz részecskék formájában bocsátanak ki illatanyagot. Az illatpatronból kibocsátott részecskék megközelítőleg egy mikron méretűek, így könnyen elkeverednek a levegővel és követik a légmozgását, kellemes környezetet teremtve. Technológiánkat világszerte 83 országban, rendkívüli sikerrel használják ügyfeleink.

AirQ 160

Az Ön által megvásárolt AirQ160 készülék biztosítja Önnek az elérhető legmagasabb szintű kereskedelmi légtér
illatosítási technológiát, akár az asztalon, padlón vagy polcon elhelyezve a készüléket. Az AirQ160 készüléket
úgy fejlesztették ki, hogy jelentősen hatékonyabb illatosítást biztosít, mint a hagyományos készülékek. 

A berendezés tulajdonságai

Állítható illat intenzitás 1-50-ig – a helyiség méretének megfelelően

Programozható – a napi 3 beállítható program lehetővé teszi, hogy a készülék csak akkor illatosítson, amikor emberek tartózkodnak az illatosítani kívánt térben

Állandó illat minőség – a készülék ugyanazt az illat minőséget biztosítja a 60. napon is, mint az elsőn.

Egységes illateloszlás – a térben az illat egységes mennyiségben oszlik el.

Hosszú élettartamú patronok – 5-től akár 110 napig tartó illatpatronok, mely élettartam függ az illat intenzitásától és a beállított program által meghatározott illatosítási időtartamtól.

Biztonságos – az illatanyagok megfelelnek a munkahelyi biztonsági előírásoknak és szabályoknak.

Hipoallergén – a szabadalmaztatott illatosítási technológiai folyamat során olyan kis koncentrációjú illatmolekula kerül a levegőbe, ami minimalizálja az allergia kialakulásának lehetőségét.

Tiszta – nem hagy maga után semmilyen szennyeződést a felületeken.

Close Menu
×
×

Cart