Otthoni illatosítás

Ha az Ön otthonában nincs is kifejezetten probléma a kellemetlen szagok miatt, előfordulhat, hogy egyszerűen csak szeretné, hogy a szobákban és a helyiségekben kellemes illat legyen, mely különleges hangulatot és légkört kölcsönöz a térnek. Olyat, amely harmóniát teremt és összhangban van Önnel, illetve az otthona kiegészítőivel, dekorációival.

A vendégek fogadása gyakran tökéletes alkalom arra, hogy légtér illatosítást használjon, mellyel felerősítheti az esemény hangulatát. A Prolitec AirQ rendelkezik egy nagyon kényelmes funkcióval, melynek segítségével beállíthatja a készüléken, hogy mikor kezdjen el üzemelni és hány óra után kapcsoljon ki. Így a Prolitec AirQ a megadott ideig illatosítja a légteret, majd magától leáll.

Szezonális illatosítás

Első osztályú, a parfümökkel vetekedő kifinomultságú illataink segítségével könnyen tavaszi hangulatot varázsolhat lakásába egy „Lótuszvirág” vagy egy „Jázmin” illattal.
Az ünnepek közeledtével a fahéjas fűszerezésű „Forralt almabor” és a jellegzetes „Gyömbéres gyümölcskenyér” illata teremt karácsonyi hangulatot.

Aromaterápia

Köztudott, hogy az illatok hatással vannak az emberi érzelmekre és a viselkedésre. A különböző illatok, valamint a virágok és gyógynövények illóolajainak az egészség és a jó közérzet elősegítése céljából történő alkalmazása aromaterápiaként ismert.
Otthonába olyan illatokat varázsolhat, melyek csökkentik a stresszt és a depressziót, elősegítik a relaxációt vagy éppen fokozzák az éberséget és a hangulatot.

Kellemetlen szagok semlegesítése

A Prolitec AirQ szagsemlegesítő funkciója lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a légtérben megjelenő kellemetlen szagokat kezelje és semlegesítse, és mindemellett egy kellemes illattal helyettesítse. Ez az általános cél, amiért illatosító termékek készülnek.
A Prolitec AirQ tulajdonképpen az összes háztartásban előforduló kellemetlen szagot kezeli és semlegesíti, legyen szó doh, háziállat, dohányfüst, háztartási szemét szagáról.
A Szezonális és a Gourmand illataink kivételével minden illatunk alkalmas szagsemlegesítésre.