Illatok

A Prolitec AirQ illatai a legjobb minőségű illat-alapanyagok felhasználásával készülnek. Szakembereink a parfümgyártáshoz hasonló választékossággal és minőségben fejlesztik és állítják elő az illatokat. Az újabb és újabb illatok előállítása lehetővé teszi, hogy Ön egyre szélesebb skálából válasszon.

Alapillatok

A következő illatok jelenleg könnyen és gyorsan elérhetők:

Verbena Tea / Verbéna tea
A fehér tea, citrom és bergamot aromás, nyugtató és friss keveréke. Élénk frézia és lágy pézsma árnyalatnyi illatjegyei egészítik ki ezt a tiszta illatot.

Fresh Clean / Tisztán friss
A friss levegő illatát édes narancs és lonc bolondítja meg. Ezen egyszerű illat derűs és frissítő, tiszta és vidám atmoszférát teremt. Lágy illata mellett hatékony szagsemlegesítő. Narancsos illatjegyei enyhítik a szorongást.

Pink Grapefruit
Az érett grapefruit és narancs illatharmóniája őszibarack és erdei gyümölcsök halvány jegyeivel egészül ki, melyet osmanthus, ibolya és gyöngyvirág édesít lágyan. Buja és pikáns, ez a citrus illat maga az élvezet!

Lotus Flower / Lótuszvirág
Egy frissítően tiszta lótuszvirág csokor, melyet a gyöngyvirág illata tesz teljessé, kiegészülve árnyalatnyi cédrus és moha jegyekkel.

Soothing Vanilla / Nyugtató vanília
A tiszta vanília gazdag, meleg és édes aromája.

.

Illatok rendelésre

Az alapillatokon kívül még közel 50 féle kiváló illatból választhat, mely illatokat azonban nem tartunk raktáron, így nem állnak azonnal rendelkezésre. A teljes illatkatalógusunkat itt megtekintheti és letöltheti. Az illatpatronok megrendelésének feltételeivel és azok áraival kapcsolatban viszonteladó partnereink nyújtanak tájékoztatást.

A változtatás jogát minden esetben fenntartjuk.