A Prolitec AirQ illatosító

A Prolitec AirQ a ma kapható legjobb megoldás, ha illatosításról van szó!

A Prolitec AirQ technológiája tökéletesen és egyenletesen oszlatja szét az illatanyagot a légtérben.

A legtöbb légtér illatosító készülék égetéssel juttatja az illatanyagot a levegőbe (illatosított gyertyák, illóolajok) vagy párologtatással, melyhez hő és alkohol szükséges (illatos spray-k, hálózatba csatlakoztatható illatosítók). A Prolitec AirQ mindezek nélkül illatosítja a légteret, és az illatanyag összetételének megváltoztatása nélkül, 100%-ban csak azt használja fel az illatosításhoz.
.

Illatintenzitás

A Prolitec AirQ igény szerint beállítható. Az egyetlen olyan készülék, mely a beállításoknak köszönhetően alkalmazkodik a beltéri helyiség méreteihez és a szükséges illatanyag mennyisége is szabályozható.

Programozás

A Prolitec AirQ az első teljesen automatikusan működő légtér illatosító készülék, mely használója számára lehetővé teszi, hogy a készüléket úgy állítsa be, hogy az a beprogramozott időben bekapcsoljon, illetve kikapcsoljon.
.
.

Környezet és egészség

A Prolitec AirQ az egyetlen, teljes mértékben környezetbarát illatosító. Működése során nem használ hőt és nem bocsát ki sem szénhidrogént, mint a gyertyák, sem más, egészségre káros kémiai anyagokat, mint a legtöbb illat spray, kanócos illatolaj vagy hálózatba csatlakoztatható illatosító készülék.

A Prolitec AirQ illatosító jellemzői
  • 50 különböző illatintenzitási szintjével könnyen alkalmazkodik az egyéni ízlésekhez és a helyiség méretéhez, 10-től 100 négyzetméterig (30-tól 300 köbméterig)
  • 220 volttal üzemel
  • Kompakt méret (14x14x15 cm), minimalista design
  • Szabadalmaztatott porlasztási technológiával működik
  • Lakkfekete és gyöngyházfehér színekben elérhető
  • Hosszú életű és nem igényel karbantartást

Mindez a ma elérhető legjobb illatélményt jelenti!